சிவமயம்
 
Total Member's List of ILUPPAKKUDI KOVIL [இலுப்பக்குடி கோவில் ] : 3794 Pulluigal
Privu Name Total
  ILUPPAKKUDI [ ] 3794 Pulligal  
Grand Total 3794 Pulligal
Native Town Name Total
  A. MUTHUPATTANAM [ ஆ. முத்துப்பட்டணம் ] 2 Pulligal  
  A.SIRUVAYAL [ அ.சிறுவயல் ] 1 Pulligal  
  ALAVAAKKOTTAI [ அலவாக்கோட்டை ] 68 Pulligal  
  ARIMALAM [ அரிமளம் ] 3 Pulligal  
  ATTANGUDI [ ஆத்தங்குடி ] 1 Pulligal  
  CHOKKALINGAMPUDUR [ சொக்கலிங்கம்புதூர் ] 1 Pulligal  
  DEVAKOTTAI [ தேவகோட்டை ] 1411 Pulligal  
  KAANAADUKAATHAAN [ கானாடுகாத்தான் ] 1 Pulligal  
  KADIYAAPATTI [ கடியாப்பட்டி ] 92 Pulligal  
  KALLAL [ கல்லல் ] 2 Pulligal  
  KALLUPPATTI [ கல்லுப்பட்டி ] 1 Pulligal  
  KANDANUR [ கண்டனூர் ] 85 Pulligal  
  KANDARAMAANIKKAM [ கண்டரமாணிக்கம் ] 89 Pulligal  
  KANDAVARAAYANPATTI [ கண்டவராயன்பட்டி ] 1 Pulligal  
  KARAIKUDI [ காரைக்குடி ] 22 Pulligal  
  KARUNKULAM [ கருங்குளம் ] 1 Pulligal  
  KEELAPOONGODI [ கீழப்பூங்குடி ] 75 Pulligal  
  KILASEVALPATTI [ கீழச்சிவல்பட்டி] 8 Pulligal  
  KO.LAKSHMIPURAM [ கொ. இலட்சுமிபுரம் ] 1 Pulligal  
  KONAPET [ கோனாபட்டு ] 274 Pulligal  
  KOTHAMANGALAM [ கொத்தமங்கலம் ] 12 Pulligal  
  KOTTAIYUR [ கோட்டையூர் ] 1 Pulligal  
  KULIPIRAI [ குழிபிறை ] 37 Pulligal  
  KURUVIKKONDAANPATTI [ குருவிக்கொண்டான்பட்டி ] 4 Pulligal  
  MAANAGIRI [ மானகிரி ] 51 Pulligal  
  NAACHIYARPURAM [ நாச்சியார்புரம் ] 256 Pulligal  
  NACHANDUPATTI [ நற்சாந்துபட்டி ] 213 Pulligal  
  NATARAJAPURAM [ நடராஜபுரம் ] 63 Pulligal  
  NEMATHAANPATTI [ நேமத்தான்பட்டி ] 94 Pulligal  
  O. SIRUVAYAL [ உ சிறுவயல்] 109 Pulligal  
  OKKUR [ ஒக்கூர் ] 120 Pulligal  
  PAAGANERI [ பாகனேரி ] 1 Pulligal  
  PALAVANGUDI [ பலவான்குடி ] 2 Pulligal  
  PALLATTHUR [ பள்ளத்தூர் ] 119 Pulligal  
  PANAIYAPPATTI [ பனையப்பட்டி ] 73 Pulligal  
  PANANGUDI [ பனங்குடி ] 4 Pulligal  
  PATTAMANGALAM [ பட்டமங்கலம் ] 11 Pulligal  
  PON. PUDUPPATTI [ பொன். புதுப்பட்டி ] 26 Pulligal  
  POOLANKURICHI [ பூலாங்குறிச்சி ] 51 Pulligal  
  PUDU VAYAL [ புதுவயல் ] 19 Pulligal  
  RANGIYAM [ இராங்கியம் ] 52 Pulligal  
  RAYAVARAM [ இராயவரம் ] 3 Pulligal  
  SIRAVAYAL [ சிறாவயல் ] 19 Pulligal  
  SIRUKOODALPATTI [ சிறுகூடல்பட்டி ] 1 Pulligal  
  THENIPATTI [ தேனிபட்டி ] 1 Pulligal  
  V. LAKSHMIPURAM [ வி.லெட்சுமிபுரம் ] 117 Pulligal  
  VALAYAPATTI [ வலையபட்டி ] 18 Pulligal  
  VENDAN PATTI [ வேந்தன்பட்டி ] 97 Pulligal  
  VIRAIYAACHILAI [ விரையாச்சிலை ] 81 Pulligal  
Grand Total 3794 Pulligal

Given data are for information exchange only. The site or administrators are not responsible for illegal or incorrect information posted.

2009. All rights reserverd by www.nagaratharpulligal.com

Powered @ SPEED Multimedia